Alte soluții privind TVA

Toate soluțiile de TVA de care are nevoie compania dumneavoastră.

Oferim o gamă largă de servicii de TVA.

Recuperați TVA la facturile de la furnizori străini.

Facturile de achiziție de la furnizori străini atrag taxe străine semnificative de TVA, care sunt adesea rambursabile. Cu toate acestea, procesul de recuperare este complex, determinând multe companii să piardă rambursările de TVA.

Analyzing and working
Office working environment

Auditul facturilor de la furnizori

68% dintre firme au erori în facturile de la furnizori, expunându-le astfel la riscuri și fraudă.

Taxback International creează și execută o serie de servicii de audituri judiciare și de conformitate end-to-end personalizate pentru a identifica lacunele procesului și a recupera TVA-ul plătit în plus pentru a minimiza riscul de probleme de reglementare și penalitățile pentru afacerea dumneavoastră. Lucrăm apoi cu clienții pentru a înțelege cum au apărut erorile pentru a minimiza riscul de erori viitoare.

Explorați importanța unui audit de TVA pentru afacerea dumneavoastră.

Stocare și arhivare

Gestionarea stocării cu Taxback International oferă conformitate garantată și vizibilitate deplină a tuturor tranzacțiilor dumneavoastră stocate.

Serviciile noastre de stocare și arhivare oferă o pistă de audit retroactiv la sistemele dumneavoastră de gestionare a cheltuielilor și de contabilitate, cu trasabilitate ușoară pe baza a 12 parametri de date în fiecare tranzacție.

VAT calculation
Documents reading

Auditul chitanțelor

Auditul consecvent al chitanțelor vă protejează afacerea în cazul unui audit fiscal și vă ajută să vă asigurați că angajații respectă politicile de cheltuieli. Cercetările arată că până la 10% din cheltuielile totale se pierd din cauza erorilor și încă 10% pot fi pierdute din cauza deconturilor exagerate. Serviciile noastre de audit al chitanțelor vă ajută să gestionați riscul asociat tranzacțiilor legate de călătorii, maximizând în același timp recuperarea TVA.

Consultanță în materie de TVA

Consultanții cu experiență în materie de TVA ai Taxback International vă oferă sfaturi practice și instruire legate de TVA cu privire la o multitudine de aspecte specifice nevoilor dumneavoastră de afaceri.

Financial advisor meeting with satisfied investor
Office working environment

Revizuirea beneficiilor în natură

Beneficiul în natură este orice beneficiu non-numerar pe care îl oferiți angajaților dumneavoastră. Dacă angajații dumneavoastră câștigă peste un anumit prag, trebuie plătite taxe pentru orice alte beneficii suplimentare, cum ar fi cadourile, bonusurile în numerar, câștigurile din concursuri, etc.

Platforma noastră VATConnect vă ajută să vă mențineți conformitatea analizând automat toate datele pentru tranzacțiile care fac obiectul Beneficiului în natură, stabilind indemnizații și livrând un raport conform cu Beneficiul în natură înainte de termenele lunare de raportare.

Impozitul pe vânzări și utilizare din SUA

Dacă sunteți o organizație non profit sau o instituție de învățământ superior și plătiți impozitul pe vânzări și utilizare, vă putem ajuta să recuperați acest impozit pentru până la 4 ani. Integrările VATConnect analizează automat toate datele din sistemele dumneavoastră de gestionare a cheltuielilor pentru a determina economiile potențiale în fiecare stat și pentru a obține vizibilitate în ceea ce privește țările unde recuperarea poate fi maximizată.

Home office
Office lunch

Auditul meselor și divertismentului din SUA

Legea privind reducerile fiscale și locurile de muncă din Statele Unite (TCJA) a actualizat regulile pentru deducerea cheltuielilor legate de mese și divertisment, făcând mai complexă înțelegerea cheltuielilor deductibile. Cu mesele și divertismentul care contribuie cu până la 22% din bugetul total de călătorie al unei companii, acest lucru poate însemna dureri de cap uriașe și un potențial semnificativ fie pentru economii, fie pentru penalități.

VATConnect izolează automat toate cheltuielile cu mesele și divertismentul și oferă un raport detaliat, bazat pe tranzacții, al tuturor tranzacțiilor care sunt deductibile din impozite – menținându-vă conformitatea și asigurându-vă că veți beneficia pe deplin de deducerile dumneavoastră.