Despre Noi

De ce Taxback International?

Taxback International combină tehnologia inovatoare, expertiza vastă în omeniu și parteneriatele strategice pentru a oferi soluții de TVA rapide și ușor de implementatcare maximizează recuperarea TVA-ului și minimizează riscurile, astfel încât să vă puteți concentra resursele interne pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Global Payments Solution

Valorile principale ale companiei

În centrul a ceea ce reprezentăm ca firmă sunt patru valori esențiale care impactează întreaga noastră activitate – oferind cea mai bună experiență clienților noștri. Drept urmare, mii de organizații din întreaga lume au încredere în Taxback International pentru a le gestiona conformitatea în domeniul TVA.

  • Orientarea către client: Prioritatea noastră #1 este colaborarea cu clienții noștri pentru a obține și a menține conformitatea globală în ceea ce privește TVA, oferindu-le vizibilitate și control deplin.
  • Inovație privind spre viitor: Comply, platforma noastră end-to-end transformă modul în care sunt gestionate toate fluxurile de lucru pentru a garanta conformitatea TVA.
  • Expertiza în care puteți avea încredere: Suntem principala autoritate globală în ceea ce privește TVA, cu peste 25 de ani de experiență și angajați experți care sunt instruiți în permanență cu privire la problemele fiscale globale care ne afectează clienții.
  • Securitate: Securitatea este integrată în fiecare punct de contact al tehnologiei, proceselor și parteneriatelor noastre.

Clune Group

Taxback International este membră a Clune Group, o suită de companii globale care își aduce aportul la simplificarea complexității mediului de afaceri global.

Spiritul antreprenorial care a caracterizat înființarea noastră în Irlanda a continuat să modeleze produsele și serviciile pe care le creăm. Colaborăm cu firme din toată lumea, din toate domeniile de activitate, de aceea ne străduim să creăm servicii personalizate care să răspundă exact nevoilor bazei noastre diverse de clienți.

Colleagues react to successful VAT return