Despere Noi

De ce Taxback International?

Taxback International combină tehnologia inovatoare, expertiza profundă în industrie și parteneriatele cu valoare adăugată pentru a oferi soluții de TVA rapide și ușor de înțeles care maximizează recuperarea TVA-ului și minimizează riscurile, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Valorile principale ale companiei

În centrul a ceea ce reprezentăm ca firmă sunt patru valori esențiale care pătrund în întreaga noastră activitate – oferind cea mai bună experiență de client. Drept urmare, mii de organizații din întreaga lume au încredere în Taxback International pentru a le gestiona conformitatea de TVA

  • Orientarea către client: Prioritatea noastră #1 este colaborarea cu clienții noștri pentru a obține și a menține conformitatea globală în ceea ce privește TVA, oferindu-le vizibilitate și control deplin.
  • Inovație privind spre viitor: Comply, platforma noastră end-to-end transformă modul în care sunt gestionate toate fluxurile de lucru pentru conformitatea TVA.
  • Expertiza în care puteți avea încredere: Suntem principala autoritate globală în ceea ce privește TVA, cu peste 25 de ani de experiență și angajați experți care sunt educați continuu cu privire la problemele fiscale globale care ne afectează clienții.
  • Securitate: Securitatea este integrată în fiecare punct de contact al tehnologiei, proceselor și parteneriatelor noastre.

Clune Group

Taxback International este membră a Clune Group, o suită de companii globale care ajută la simplificarea complexității mediului de afaceri global.

Spiritul antreprenorial care a caracterizat înființarea noastră în Irlanda a continuat să modeleze produsele și serviciile pe care le creăm. Spre deosebire de multe alte companii, noi recunoaștem că aceeași mărime nu se potrivește tuturor. De aceea ne străduim să creăm servicii personalizate care să răspundă exact nevoilor bazei noastre diverse de clienți.