Recuperarea TVA din străinătate

Recuperați cu 50% mai mult  TVA extern

Recuperarea TVA pentru cheltuielile de afaceri externe este o modalitatea simplă și rapidă de optimizare a fluxului de numerar.

Making a quick note of completed tasks

Provocarea rambursărilor internaționale de TVA

  • Fiecare țară are propriile termene limită și reguli specifice, cu diferite practici administrative pentru depunere.
  • Procedura de rambursare necesită expertiză legislativă, asistență multilingvă și relații cu autoritățile fiscale locale.
  • Cel mai adesea, companiile nu își maximizează potențialul de rambursare din cauza lipsei de informații sau resurse pentru a depune cereri de rambursare complete.
  • Recuperarea TVA extern este supusă unor termene stricte. Depășirea termenelor limită TVA poate însemna compromiterea rambursării.

Tehnologia noastră avansată crește potențialul de rambursare cu 50%

Automatizarea recuperării TVA extern eliberează resursele interne, oferind în același timp o creștere a fluxului de numerar pentru compania dumneavoastră.

Taxback International optimizează potențialul de rambursare a TVA pentru facturile externe cu o creștere medie de 50% prin intermediul tehnologiei proprii VATConnect

VAT manager
Man and woman looking at ipad

Colaborați cu Taxback International

Companiile aleg să lucreze cu Taxback International pentru tehnologiile inovatoare și expertiza noastră dovedită în cei peste 25 de ani de experiență în administrarea taxelor indirecte.

Platforma noastră de tehnologie este susținută de experți de top din domeniul TVA pentru a asigura un grad de conformitate de 100%. Avantajele serviciului nostru sunt ușor de cuantificat și nu este necesară nicio investiție inițială.