Recuperarea TVA din străinătate

Creșteți recuperarea dumneavoastră de TVA extern cu 50%

Recuperarea TVA pentru cheltuielile de afaceri externe este o modalitate simplă de a injecta bani înapoi în compania dumneavoastră.

Provocarea rambursărilor internaționale de TVA

  • Fiecare țară are propriile termene limită și reguli specifice, cu diferite practici administrative pentru depunere.
  • Funcționarea pe piețele mondiale necesită expertiză în legislație, asistență pentru limbi străine și relații cu autoritățile fiscale locale.
  • Companiile adesea solicită rambursări pentru sume mai mici din cauza lipsei de cunoștințe sau resurse pentru a depune cereri de rambursare complete.
  • Recuperarea TVA extern este supusă limitărilor de timp. Depășirea termenului de recuperare a TVA poate însemna pierderea rambursării.

Tehnologia avansată privind TVA poate crește rambursările dvs. cu 50%

Automatizarea recuperării TVA extern va elibera resurse interne, oferind în același timp o injecție de numerar pentru compania dumneavoastră.

Taxback International crește recuperarea TVA pentru facturile T&E și AP externe cu o medie de 50% pentru clienții noi prin intermediul tehnologiei noastre unice VATConnect

Lucrați cu Taxback International

Cu peste 25 de ani de experiență în rambursările de TVA, companiile aleg să lucreze cu Taxback International pentru expertiza noastră dovedită și tehnologiile inovatoare.

Platforma noastră de tehnologie este susținută de experții cei mai buni din domeniul TVA pentru a asigura un grad de conformitate de 100%. Avantajele serviciului nostru sunt ușor de cuantificat și nu este necesară nicio investiție inițială.