PLATFORMA COMPLY

Tehnologie inovatoare construită pe baza a zeci de ani de experiență și expertiză la nivel global în ceea ce privește TVA.

Prima platformă automată end-to-end din lume pentru depunerea declarațiilor de TVA, cu capacități de plăți transfrontaliere încorporate și reglementate, susținută de experți în domeniul TVA.

Transformăm modul în care este gestionată raportarea TVA la nivel global pe o singură platformă.

Întâmpinați dificultăți în raportarea TVA?

Comply, platforma noastră end-to-end inovatoare, transformă modul în care sunt gestionate toate fluxurile de lucru pentru raportarea TVA. Tehnologia noastră automatizează pregătirea și depunerea cererilor de recuperare a TVA, eliminând raportarea complexă, manuală și deseori neconformă.

Prin platforma noastră securizată simplificată, transformăm procesele manuale de recuperare a TVA și care reprezintă o investiție semnificativă de timp și efort pentru departamentele financiar contabile.

Comply map
Comply dashboard

Declarații de TVA conforme, depuse la termen

Comply va pregăti, valida, aproba și depune declarațiile dumneavoastră de TVA către autoritățile fiscale competente. Ne asigurăm că toate deconturile de TVA, Intrastat și vânzări CE sunt depuse la timp, pe deplin conforme.

Datele dumneavoastră sunt pregătite, validate, aprobate și transmise prin Comply. În plus, o pistă de audit end-to-end este păstrată pentru declarațiile curente și istorice, pe administrație fiscală, dată de depunere și frecvență.

Transparență completă cu previziuni și analize

Comply vă oferă instrumentele pentru a obține transparență și pentru a avea impact asupra deciziilor de afaceri cu analize precise a tendințelor și modelare financiară bazată pe analiza big data. Analiza noastră bazată pe cloud oferă prognoză inteligentă a fluxului de lucru și predicții precise de plată.

Algoritmi bazați pe Inteligența Artificială și Învățare Automată (Machine Learning) analizează datele istorice ale declarațiilor de TVA pentru a detecta modele și pentru a prezice cu precizie sumele viitoare ale declarațiilor de TVA.

Comply dashboard
Returns

Integrări și reconcilieri

Comply acomodează fără probleme date și imagini din surse multiple de date cu integrări ERP și reconcilieri simplificate.

În plus, integrările noastre cu multiple autorități fiscale asigură elaborarea și depunerea declarațiilor dumneavoastră la termen.

Cerere de recuperare TVA intern

Comply are încorporat un modul suplimentar complet de recuperare a TVA, ceea ce înseamnă că rapoartele dumneavoastră de TVA intern vor fi introduse direct în declarațiile locale de TVA.

Indiferent de sursa de date, Comply va valida integritatea datelor, iar acolo unde există probleme de conformitate a facturilor, va demara procedura de corectare/reemitere în vederea maximizării sumelor rambursabile.

Comply Domestic VAT Reclaim
Comply

Tehnologie de plăți încorporată

Comply dispune de o tehnologie de plăți revoluționară, încorporată pentru a permite plățile către autoritățile fiscale în monedă locală și reconcilierile. Aceasta elimină costul și riscul de plată întârziată către autoritățile fiscale.

Rețeaua noastră globală complet reglementată pentru reconcilierea conturilor bancare locale cuprinde peste 160 de țări și peste 130 de valute.

Respectarea reglementărilor

Menținerea conformității în ceea ce privește TVA în cadrul operațiunilor globale poate fi o sarcină dificilă pentru orice companie. Specialiștii Taxback International cunosc obligațiile fiscale în materie de TVA din toate țările cu mecanism de TVA. Urmărim reglementările locale pentru a oferi o soluție globală, care să fie întotdeauna aliniată la cotele, tratamentele TVA, cerințele de raportare și legislația privind administrarea datelor.

Platforma noastră Comply pentru conformitatea în materie de TVA elimină pentru dvs. povara gestionării conformității în domeniul TVA.

Working and analyzing

Wrapper Start : White Blank

  • Acuratețe garantată

    Acuratețe garantată, verificări validate și depuneri la timp.

  • Pista de audit

    O pistă completă de audit a tuturor rambursărilor individuale cu agregarea rambursărilor globale.

  • Fluxurile de escaladare

    Orice abateri/valori extreme sunt urmărite cu fluxuri de escaladare către departamentul de asistență.

Wrapper End : Blank